Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Samodzielne mieszkanie, Apartament,

Adres obiektu Narutowicza 11e, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 32

 
 

Krystyna,Ola i Mariusz
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2014-08-22 do 2015-09-01
 
 
   

Bardzo fajne miejsce,apartament w 100%-tach zgodny z ofertą.Gospodarz dbający o gości po prostu profesjonalna obsługa za co dziękujemy i pozdrawiamy.


 
 

Joanna z Lubina, 24.07.2015 r.
Dodano: 2015-07-24
Pobyt od: 2015-07-11 do 2015-07-20 IP: xx.178.229.109
 
 
    

Witam. Mieliśmy przyjemność gościć w tym mieszkaniu po raz drugi. Mieszkanko czyste,ciepłe,przytulne bardzo dobrze wyposażone.Właściciel bardzo miły i pomocny. Robi wszystko z myślą o gościach,tak zaangażowanego człowieka jeszcze nie spotkałam.Lokalizacja bardzo dobra.Wszędzie blisko!!!!Szczerze polecam i zachęcam do skorzystania z oferty.Serdeczne pozdrowienia dla właściciela


 
 

Bogusia i Grzegorz
Dodano: 2015-07-02
Pobyt od: 2015-06-22 do 2015-06-27
 
 
   

Kwatera dobrze wyposażona,znajduje się w zacisznym miejscu,wszędzie blisko,super trasy rowerowe,tanie i pyszne posiłki w pobliskich ośrodkach.Właściciel bardzo serdeczny :) Gorąco polecamy:)


 
 

A.i E. z BIAŁEJ PODLASKIEJ
Dodano: 2015-05-24
Pobyt od: 2015-05-18 do 2015-05-23
 
 
    

witam mieliśmy przyjemność gościć w tym mieszkanku-był to cudowny urlop. mieszkanko przytulne, ciepłe, zadbane, bardzo dobrze wyposazone. loklizacja świetna wszędzie blisko- plaża, centrum miasta , promenada, a zarazem cicha spokojna okolica przy parku. Najwieksze podziekowania w kierunku właściciela uprzejmy i bardzo pomocny człowiek dbający o gości. pozdrawiamy A.i E. z BIAŁEJ PODLASKIEJ


 
 

Wlodek
Dodano: 2014-07-05
Pobyt od: 2014-06-27 do 2014-07-04 IP: xx.5.21.220
 
 
    

Wszystko o.k. Zgadzam się z wcześniejszymi i pozytywnymi opiniami. Właściciel bardzo pomocny


 
 

Bogdan D.
Dodano: 2012-08-23
Pobyt od: 2012-06-01 do 2012-06-15
 

Już po raz drugi mieliśmy zaszczyt mieszkać w tym czystym i przytulnym mieszkaniu (sutereny) Lokalizacja super, wszędzie blisko, cicha i spokojna okolica. Rewelacyjny kontakt z właścicielem. Dużo można mówić na temat tego mieszkania- trzeba się tam wybrać i zobaczyć na własne oczy. Świnoujście to najpiękniejsze miejsce nad bałtykiem. Kto raz tam zawita będzie często w to miejsce wracał. Gorąco zachęcam Wszystkich do spędzania wczasów w tym uroczym miejscu i komfortowym mieszkaniu. Pozdrowienia dla włacieli Od Bogdana z rodzinką z Nowego Sącza.


 
 

Małgosia z rodziną
Dodano: 2012-08-16
Pobyt od: 2012-08-02 do 2012-08-11
 
 
  

Spędziliśmy 10 dni w apartamencie w piwniczce. Wszystko w jak najlepszym porządku. Dobre usytuowanie kwatery, kompleksowe wyposażenie (łacznie z wózkiem do przewozu sprzetu na plażę), przystępna cena i fantastyczny właściciel zachęcają do skorzystania z tej oferty. Trzy lata wcześniej mieszkaliśmy w apartamencie na piętrze i myślę, że jeszcze nie raz tam wrócimy. A samo Świnoujście... no cóż, my je pokochaliśmy.


 
Wiesław z przyjaciółką
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2012-05-07 do 2012-05-29
 

Mieszkanie na górze rewelacyjne - przytulne i niekrępujące, wyposażone we wszystko co potrzebne na wakacjach. Doskonała lokalizacja. Rzeczywistość w 100% zgodna z ofertą w internecie. Największe jednak wyrazy uznania kierujemy w stronę właściciela. Tak miłego, sympatycznego i zaangażowanego człowieka jak Pan Władysław dawno nie spotkaliśmy. Wielkie dzięki i ukłony, i oczywiście do zobaczenia. Pozdrawiamy serdecznie. :-)))


 
P.R. Kalisz
Dodano: 2012-05-07
Pobyt od: 2012-04-28 do 2012-05-06
 

Spędziliśmy długi weekend majowy w mieszkaniu na górze. Mieszkanie jak na swoje małe wymiary przestronne, bardzo dobrze rozplanowany układ, nawet dziecko ma się gdzie bawić :-). Kuchnia i łazienka bardzo dobrze wykończona, wyposażone we wszystko co potrzeba. Cicha, spokojna i bezpieczna okolica. Blisko na plażę. Cytując poprzednie wpisy - właściciel miły, konkretny i na pewno godny polecenia!


 
Michał i Jadwiga
Dodano: 2011-12-15
Pobyt od: 2011-12-12 do 2011-12-14
 

Wypoczynek pierwsza klasa.Wszystko super.Polecamy ten obiekt i właściciela,którego pozdrawiamy!


Opinie 1-10 z 32

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie