Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Samodzielne mieszkanie, Apartament,

Adres obiektu Narutowicza 11e, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Krystyna,Ola i Mariusz
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2014-08-22 do 2015-09-01
 
 
   

Bardzo fajne miejsce,apartament w 100%-tach zgodny z ofertą.Gospodarz dbający o gości po prostu profesjonalna obsługa za co dziękujemy i pozdrawiamy.


 
 

Joanna z Lubina, 24.07.2015 r.
Dodano: 2015-07-24
Pobyt od: 2015-07-11 do 2015-07-20 IP: xx.178.229.109
 
 
    

Witam. Mieliśmy przyjemność gościć w tym mieszkaniu po raz drugi. Mieszkanko czyste,ciepłe,przytulne bardzo dobrze wyposażone.Właściciel bardzo miły i pomocny. Robi wszystko z myślą o gościach,tak zaangażowanego człowieka jeszcze nie spotkałam.Lokalizacja bardzo dobra.Wszędzie blisko!!!!Szczerze polecam i zachęcam do skorzystania z oferty.Serdeczne pozdrowienia dla właściciela


 
 

A.i E. z BIAŁEJ PODLASKIEJ
Dodano: 2015-05-24
Pobyt od: 2015-05-18 do 2015-05-23
 
 
    

witam mieliśmy przyjemność gościć w tym mieszkanku-był to cudowny urlop. mieszkanko przytulne, ciepłe, zadbane, bardzo dobrze wyposazone. loklizacja świetna wszędzie blisko- plaża, centrum miasta , promenada, a zarazem cicha spokojna okolica przy parku. Najwieksze podziekowania w kierunku właściciela uprzejmy i bardzo pomocny człowiek dbający o gości. pozdrawiamy A.i E. z BIAŁEJ PODLASKIEJ


 
 

Wlodek
Dodano: 2014-07-05
Pobyt od: 2014-06-27 do 2014-07-04 IP: xx.5.21.220
 
 
    

Wszystko o.k. Zgadzam się z wcześniejszymi i pozytywnymi opiniami. Właściciel bardzo pomocny


 
 

Małgosia z rodziną
Dodano: 2012-08-16
Pobyt od: 2012-08-02 do 2012-08-11
 
 
  

Spędziliśmy 10 dni w apartamencie w piwniczce. Wszystko w jak najlepszym porządku. Dobre usytuowanie kwatery, kompleksowe wyposażenie (łacznie z wózkiem do przewozu sprzetu na plażę), przystępna cena i fantastyczny właściciel zachęcają do skorzystania z tej oferty. Trzy lata wcześniej mieszkaliśmy w apartamencie na piętrze i myślę, że jeszcze nie raz tam wrócimy. A samo Świnoujście... no cóż, my je pokochaliśmy.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie